15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro povezuje Crnu Goru i Austriju

Zoran Klikovac, Thomas Douschan, Michael Posch

Hotel “Regent Porto Montenegro” u Tivtu je nedavno bio mjesto sastanka Zorana Klikovca, direktora Srednje ugostiteljske škole „Sergije Stanić“ iz Crne Gore, Tomasa Dušana, direktora škole „College for Tourism“ iz Austrije koji su sa direktorom “Regent Porto Montenegra” Mihaelom Pošom, sklopili ugovor o budućoj saradnji.

Riječ je o projektu koji je iniciran u cilju integrisanja programa dvije ugostiteljske škole kroz obezbjeđivanje platforme za usvajanje praktičnih vještina. Delegacije škola posjetiće jedna drugu kako bi temeljnije radile na konačnom cilju: uspostavljanje programa za razmjenu studenata koji će povezati učenike iz Crne Gore i Austrije i pomoći im da podijele svoja iskustva i prakse sa budućim kolegama.

“Regent Porto Montenegro” hotel je dio akcije koja ima za cilj edukovanje mladih ljudi koji izaberu ugostiteljstvo za svoj životni poziv.

“Jako je važno da postoji platforma za usavršavanje mladih ljudi; radujemo se što će “Regent Porto Montenegro” poželjeti dobrodošlicu učenicima ugostiteljskih škola iz Crne Gore i Austrije koji će svoje prve profesionale korake u ugostiteljstvu napraviti upravo kod nas.” -izjavio je juče tim povodom direktor najluksuznijeg hotela u Boki Kotorskoj Mihael Poš.

Izvor:S. L.

Najčitanije