7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro predstavio ponudu na sajmu “Emotions“

Porto Montenegro

Direktorica prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Marija Delibašić predstavila je ponudu hotela i Crne Gore kao destinacije na sajmu “Emotions” održanom od 26. – 29.septembra u Sevilji.

“Crna Gora se doživljava kao već etablirana destinacija, već smo dobili brojne upite za sadržajna putovanja koja podrazumjevaju luksuzne smještajne kapacitete ali i kontakt sa domaćim stanovništvom te uvid u njihov način života. Mjere koje su važile tokom minule turističke sezone komentarisane su u najboljem mogućem kontekstu te su mi upućena pitanja vezano za tekuće i buduće regulative koje se odnose na putovanje i boravak u našoj zemlji. ”  Izjavila je Marija Delibašić, direktorka prodaje hotela Regent i dodala:

Marija Delibasic – direktorica prodaje hotela Regent – Emotions Sevilla

“Ovaj sajam obilježili su izuzetno produktivni sastanci sa agentima sa kojima već sarađujemo te uspostavljanje saradnje sa brojnim novim agencijama koje se bave luksuznim turističkim aranžmanima. Pozitivno iznenađuje interesovanje agenata iz Uzbekistana i Paragvaja. Ovaj sajam je prvi od brojnih na kojima ćemo učestvovati u cilju pripreme sledeće uspješne turističke sezone. Uz ponovno uspostavljanje avio linija sa Zapadnom Evropom, ohrabrujućim rezultatima ovogodišnje sezone koji ukazuju na nužnost i potencijal putovanja uz adekvatnu pripremu mogu rezultirati u unosnim aranžmanima za 2022. godinu.”

“Emotions” se ove godine održava pod idejom slavljenja jednostavnosti, ljepote nesavršenosti i promjena kao jedine konstante. Proglašavajući sebe “najsrećnijim događajem”, okuplja predstavnike visoko rangiranih hotela i agencija uspješno spaja sa najboljim agentima luksuznog turizma iz Zapadne Evrope, Sjeverne i Južne Amerike.

Najčitanije