16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rijeka: Upaljena blagdanska rasvjeta, otvoren Poštanski ured Djeda Mraza

Paljenje blagdanske-rasvjete- foto Grad Rijeka

Paljenjem svijeća i hiljad lampica u mnogim mjestima u Hrvatskoj počele su adventske svečanosti.

U sklopu ovogodišnjeg Rijeka Adventa na Korzu je upaljena blagdanska rasvjeta, paljenjem brojnih lampica počeo je i Advent na Trsatskoj gradini, a u Riječkom tunelu otvoren je Poštanski ured Djeda Mraza.

U Poštanskom uredu Djeda Mraza u Riječkom tunelu, Djed Mraz će, uz pomoć vilenjaka, osobno zaprimati pisma do 31. decembra.

Rijeka Advent će se, ove godine u organizaciji Grada Rijeke, do 7. janura održavati na Trgu Riječke rezolucije, Korzu, u Art kvartu te na Trsatskom kaštelu.

Priređena je prigodna ugostiteljska i druga ponuda na postavljenim kućicama na Korzu te na Trgu Riječke rezolucije, na kojemu se održava program Adventiranje na Rezoluciji.

Paljenje blagdanske-rasvjete- foto Grad Rijeka

Riječki hotelijeri i ugostitelji priredili su prigodnu ponudu, a u blagdanskim programima sudjeluju i riječke kulturne ustanove, klizalište uz more Morska pahuljica i Riječki tunel.

Tradicionalni božićni koncert “Božić je judi” bit će 26. dcembra u Katedrali sv. Vida, a na dočeku Nove godine na Korzu pjevat će i okupljene u novu godinu uvesti Gibonni.

Najčitanije