15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Rišnjani uživali uz mediteranske melodije klape Assa Voce

Risan

“Veče klapske muzike”, u organizaciji NVO “Medaur” Risan – Društva za njegovanje kulturne baštine Risna, održano je sinoć u Risnu, a tamošnjoj publici predstavila se muška klapa Assa Voce iz Podgorice, ističu organizatori.

Prisutne je u ime organizatora pozdravila Marina Dulović, koja je istakla da je ovo peto dešavanje koje je Udruženje priredilo u Risnu ove turističke sezone.

“Uz veliki trud, rad i entuzijazam nastojimo da damo svoj doprinos kulturnoj i turističkoj ponudi u Risnu”, kazala je Dulović i dodala da se ujedno zahvaljuje sponzorima koji su pomogli organizaciju koncerta i to: Turističkoj organizaciji Kotor, kafani “Krivokapić” i restoranu “Papillon”.

Risan

“I pored želje da mještanima upriličimo kulturno-zabavni program, željeli smo i da brojnim turistima prikažemo bokeljski duh zabave i time ujedno prižimo priliku da se upoznaju sa tradicijom promorskih napjeva”, napomenula je Dulović.

Publika je imala priliku da uživa u mediteranskom melosu uz zvuke pjesama Olivera Dragojevića, Gibonnija, Gorana Karana, brojnih dalmatinskih klapa, kao i domaćem pop programu, otkrili su organizatori.

Najčitanije