18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotary klub Kotor donirao 30 novih školskih stolica

Rotary Kluba Kotor donirao školske stolice

Članovi Rotary kluba Kotor danas su posjetili JU O.Š. “Savo Ilić” Kotor i uručili 30 novih školskih stolica koje su bile neophodne za opremanje kabineta za tehničko obrazovanje.

Ovom akcijom je omogućeno da se stare laboratorijske stolice koje nijesu bile adekvatne za cjelodnevno praćenje nastave zamijene i time učenicima i nastavnicima obezbijedi rad u kvalitetnijim uslovima.

Članove Rotary Kluba Kotor ovom prilikom je dočekala V.D. direktora Smiljana Lazović izrazivši zadovoljstvo kvalitetnom komunikacijom i saradnjom sa klubom. Tim povodom, učenicima odjeljenja VIII1 koji u ovom kabinetu prate nastavu, čiji je razredni starješina profesorica maternjeg jezika Maja Grgurović, obratila se Predsjednica Rotary Kluba Kotor Sanja Vučković Otašević poželjevši im srećan rad u novim uslovima.

“Pomoć lokalnoj zajednici u vidu akcija usmjerenih ka institucijama obrazovnog sistema predstavlja važan dio djelovanja Rotari Kluba Kotor. Izrazito nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da djelujemo u ovoj situaciji” – poručuju iz Rotary kluba Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije