16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Sandra Sindik (Bokeški forum): Skupština CG da izglasa jun u oktobru

Bbokeški Forum – foto Boka News

Možemo li da vratimo vrijeme par mjeseci unazad?

Mislimo da bi Skupština Crne Gore mogla i to da izglasa. Bezveze je da sada gube vrijeme na mišljenja, objašnjavanja, zaključivanja. Proglase jednostavno da je sada jun  i idemo regularno sa izborima po Ustavu. Mi bi kratko bili duhoviti po društvenim mrežama, a oni bi nastavili da rješavaju, kao i do sada, goruće probleme, poručuju Sandra Sindik iz Bokeškog foruma.

I ne, ne nastojimo sada biti duhoviti; mi smo možda i jedina država kojoj je društveno uređenje groteska. Zato i ne očekujemo da za neustavno odlaganje izbora i za besprizorno gaženje volje građana bilo ko snosi odgovornost ili da podnese ostavku.

Sandra Sindik – Bokeški Forum

I da, opet je medijski važniji izbor gradonačelnika Podgorice nego li neki prinudni upravljači Tivta koji se postavljaju i smjenjuju izborom nekih ljudi iz Podgorice, nikako izbornom voljom Tivćana.

Divno li je biti glasač nekog rijaliti programa – em znaš koliko platiš glasanje, em biraš manji polusvijet od onog koji nas predstavlja u Skupštini Crne Gore, kaže se u saopštenju Sandre Sindik članice GO Bokeški Forum

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije