19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

SDP – ODBRANIMO GRAD

SDP Tivat

Socijaldemokratska partija danas je podnijela Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore u Tivtu, pod nazivom SDP – ODBRANIMO GRAD.

Nosilac liste Aleksandar Đurović je saopštio da je SDP partija koja je na političkoj sceni prepoznata kao zaštitnik državnih resursa i zalaganju da od naših resursa korist moraju da imaju građani.

“Tako i u Tivtu, naša borba je da– ODBRANIMO GRAD – od pohlepe pojedinaca i od njihove loše politike kojom su građane Tivta lišili prava da žive u uredjenoj i bogatoj lokalnoj zajednici sa riješenim ključnim infrastrukturnim problemima grada.

Najupečatljiviji primjer je otudjenje našeg Aerodroma, koje se želi obaviti bez prethodnog izjašnjavanja Tivćana i Tivćanki na lokalnom referendumu. Zato se za nas 5. aprila odrzava referendum za odbranu Aerodroma Tivat koju je do sada podrzalo više od 1200 naših sugradjana” , rekao je Đurović.

SDP Tivat

Na predstojećem referendumu 5. aprila mi odlučujemo da li naši resursi treba da pripadaju nama, i od njih korist imaju svi građani Tivta, a mi smo uvjereni da Tivćani žele da Aerodrom Tivat služi našim građanima, a ne političarima iz Podgorice. Odlučujemo i o tome da investitori treba da plate komunalnu infrastrukturu koju koriste, a koju su izgradili građani Tivta, poručio je Đurović.

“Kome će su služiti naši resursi i ko će o njima odlučivati, ključno je pitanje na koje ćemo dati odgovor 5. aprila i zato mi kažemo da su ovi izbori referendum o nezavisnosti Tivta, borba za naše pravo da odlučujemo o svojoj budućnosti”, zaključio je Đurović.

Na listi su:

1. Aleksandar Đurović

2. Bernarda Moškov

3. Frano Bošković

4. Ivo Marić

5. Željko Jovetić

6. Svetlana Radulović

7. Sreten Blagojević

8. Krsto Basorović

9. Marija Gardašević

10. Davor Krstović

11. Zlatko Vučinović

12. Iva Erceg

13. Ivan Vuksanović

14. Matko Marić

15. Balja Januz

16. Mihaela Ivović

17. Bruna Tripičić

18. Pero Vučković

19. Boško Goić

20. Vinko Pinjatić

21. Mirjana Stevović

22. Elvis Ahmetović

23. Mladen Ribica

24. Dijana Tripičič

25. Zoran Sabljo

26. Patricija Janković

27. Petar Latković

28. Jasmin Sieger

29. Zorica Adžović

30. Slobodan Đurović

31. Mladen Vidović

Najčitanije