9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

SDP – Samostalno na izborima u Tivtu

Draginja Vuksanović Stanković – foto MINA

Socijaldemokratska partija (SDP) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Tivtu 5. aprila, saopštila je predsjednica te stranke Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je kazala da će ključna poruka SDP na tim izborima biti – Odbranimo Aerodrom Tivat.

Vuksanović Stanković navela je da će glavni izborni cilj SDP-a biti da spriječe otuđenje tog najvrednijeg resursa grada, odnosno da omoguće građanima Tivta da se prethodno na slobodnom opštinskom referendumu izjasne o sudbini njihovog aerodroma.

Komentarišući najbolji nastup za opoziciju na izborima predsjednica SDP-a navodi da priželjkuju dobru konkurenciju i još bolje programe za dobro svih građana.

SDP Tivat peticija – arhiv

Vuksanović Stanković istakla je i da je u izbornoj godini ostalo mnogo posla, pogotovo kad je riječ o izmjenama izbornih zakona.

Ona je rekla da vjeruje da je ostalo dovoljno vremena da se izvrši snažan pritisak na vlast kako bi se parlamentarni izbori pripremili.

Vuksanović Stanković je ocijenila da je bojkot odlaganje izbora prihvatljivo, ali kao krajnja opcija.

“Ipak, mi u SDP-u smo uvjereni da je potrebno iskoristiti sva politička sredstva, odnosno svaku priliku za dijalog, kako bismo izbjegli takve scenarije i pokušali da dođemo do dogovora”, kazala je Vuksanović Stanković.

On je rekla da su zato i prihvatili poziv premijera, svjesni potpune neprimjerenosti
da se premijer tek u izbornoj godini odlučio na jedan ovakav potez.

Izvor:Mina

Najčitanije