7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Svečano otvaranje bazara – Novogodišnja priča u Prijestonici

Cetinje – Foto: Prijestonica Cetinje

Cetinje – Svečano otvaranje bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici” sa brojnim iznenađenjima biće upriličeno večeras na Dvorskom trgu, sa početkom u 19 sati.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, program će započeti nastupom djevojčica koje su pobijedile na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope” i nastupima učenika Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred”, a glavni dio večeri – koncert Indire Levak ex Colonia, planiran je u 20 sati.

Ova zimska manifestacija održava se prvi put u Prijestonici, a na Dvorskom trgu postavljene su montažne kućice kako bi posjetioci mogli da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa.

“Sa željom da sugrađanima i gostima iz drugih gradova i regiona po prvi put omogućimo da u toku praznika imaju dobar provod u Prijestonici Cetinje, u okviru bazaraNovogodišnja priča u Prijestoniciu danima koji slijede nastupiće i druge regionalne muzičke zvijezde, lokalni izvođači i brojni DJ-evi.

Pripremili smo i dječiji program koji će upotpuniti prazničnu ponudu, a posebnu draž novogodišnjoj atmosferi donijeće besplatno klizalište, koje se specijalno za ovu priliku postavlja na Dvorskom trgu, centralnom mjestu manifestacije”, naveli su iz Prijestonice.

Bazar će se biti otvoren za posjetioce od 18.12.2022. do 08.01.2023.

“Pozivamo vas da ispratite predstojeće događaje i da zajedno uživamo uNovogodišnjoj priči u Prijestonici”,saopšteno je iz lokalne uprave.

Najčitanije