22 C
Kotor

Slušaj online radio

Svečano pušteni u rad reflektori na pomoćnom stadionu FK Arsenal

Felektori pomo’ni stadion Arsenala

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik FSCG Dejan Savićević svečano su pustili u rad nove reflektore na pomoćnom stadionu novog prvoligaša FK Arsenal.

Ovim činom je, kazao je predsjednik opštine Željko Komnenović, simbolično najavljeno ulaganje u pobaljšanju sportske infrastrukture u gradu.

„Riječ je o zajedničkom ulaganju Fudbalskog saveza Crne Gore i Opštine Tivat u vrijednosti od preko 123 hiljade eura. Ovo je i najava novih ulaganja u sportsku infrastrukturu i poboljšanje uslova rada FK Arsenal“ kazao je Komnenović.

Felektori pomo’ni stadion Arsenala

On je istakao da je cilj da se prvoligaške utakmice Arsenala gledaju u Tivtu.

„Infrastruktura je dotrajala i mi se nadamo da ćemo u saradnji sa FSCG brzo ući u nove investicije. To znači da treba uraditi novu podlogu na stadionu, zamjenu reflektora i izgradnju novih svlačionica. To je investicija oko 700 hiljada eura koja bi omogućila da Arsenal igra utakmice na svom terenu već na proljeće“ naglašava Komnenović.

Felektori pomo’ni stadion Arsenala

U okviru svečanosti odigrana je revijalna utakmica između veterana FK Arsenal i sportskih novinara koja je završena rezultatom 4:2.

Najčitanije