21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

“The Kitchen Party”, Luštica Bay subota 4. jun

Luštica Bay – foto Zoran Nikolić

Hotel The Chedi Luštica Bay biće u subotu, 4. juna domaćin jedinstvenog gastro šoua koji kreiraju istaknuti kulinarski majstori tokom revije kulinarskih umijeća pod nazivom “The Kitchen Party”.

Izuzetno gastro iskustvo, prvo te vrste u Crnoj Gori, biće održano kao prilika da se predstavi gastronomska ponuda restorana hotela The Chedi, vinarija i proizvođača hrane uz opušteno druženje kojim će biti obilježen  početak sezone na crnogorskom primorju.

Vrhunski kuvari i najbolji prozvođači vina i organskih proizvoda prirediće posebno iskustvo tokom kojeg će gostima biti pružena prilika da prošetaju kroz prolaze kuhinje i restorana najluksuznijeg hotela na Luštici, kako bi probali posebno osmišljene gastro kreacije vrhunskih šefova, vinara i proizvođača. U neformalnoj atmosferi među kuhinjskim stanicama, ovaj događaj omogućiće razmjenu iskustava između kuvara i učesnika kao i pružiti gostima jedinstvenu priliku da lično upoznaju najbolje kulinarske majstore i da na autentičan način otkriju i dožive gastronomsku raznolikost.

“Uz zahuktali početak sezone, ovim događajem slavimo kreativnost renomiranih šehova kuhinje, vinara i proizvođača hrane a ujedno i našu zahvalnost za saradnju sa brojnim partnerima The Chedi Luštica Bay“, rekla je Bruna Aleksic, events direktor u hotelu The Chedi. The Kitchen Party će ponuditi gostima jedinstvenu priliku za otkrivanje majstorstva internacionalne kuhinje, kaže idejni tvorac dogačaja, čef kuhinje hotela The Chedi, Željko Knezović.

Gastro – foto Luštica Bay

„U interaktivnom okruženju gosti će moći da steknu praktično iskustvo u kuhinji, pomažući kuvarima u pripremi jela a i da dobiju savjete kako da sami pripreme najfinije delicije. Gosti će takođe isprobavati uparivanje hrane i vina iz bogate i raznovrsne gastronomske ponude“, rekao je Knezović.

The Kitchen Party je događaj koji ne treba propustiti u novoj sezoni koja je u punom jeku u Luštici Bay. Dostupne su dvije kategorije ulaznica – individualna ulaznica za događaj The Kitchen Party ili u paketu sa smještajem u hotelu The Chedi Luštica Bay. Ulaznice se mogu kupiti na http://www.gigstix.me/thekitchenparty ili direktnim upitom na events@chedilusticabay.com.

Najčitanije