17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – akcija kontrole saobraćaja i javnog prevoza putnika, izrečene kazne…

Autobus gradskog saobracaja u Tivtu

U akciji kontrole saobraćaja i javnog prevoza putnika, službenici Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat utvrdili su da se prevoznik “Blue line” d.o.o Herceg Novi, prilikom obavljanja linijskog i đačkog prevoza, nije pridržavao reda vožnje na relaciji Gradiošnica – Tivat i Tivat – Lepetani.

„Prevozniku će za utvrđene prekršaje biti izrečeni kazneni nalozi u ukupnom iznosu od 1.700 eura. Tokom jučerašnje kontrole javnog prevoza, na relaciji đačkog prevoza Gradiošnica – Dumidran – školski centar i u suprotnom smjeru, nije bilo utvrđenih nepravilnosti ovog prevoznika i vožnja je obavljana prema utvrđenom redu vožnje.“- saopšteno je danas iz lokalne uprave Tivta.

Daljom kontrolom saobraćaja, službenici ovog Sekretarijata izrekli su više kazni, u ukupnom iznosu od 6.000 eura, prevoznicima čiji vozači nisu imali u vozilu ugovor o radu i ovjerenu kopiju poreske potvrde poslodavca, a na ime taksi firme “Red plus” d.o.o Podgorica izrečena je kazna od 2.300 eura, zbog prijema putnika van teritorije jedinice lokalne samouprave koja je izdala licencu.

Komunalna inspkecija je prilikom kontrole nelegalnog odlaganja otpada, uručila i prekršajni nalog u iznosu od 500 eura, zbog deponovanja pijeska na Župi.

Izvor:S.L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije