25 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Akcija sakupljanja elektronskog i električnog otpada

Elektronski otpad foto Boka News

Komunalno doo Tivat i ove godine organizuje akciju sakupljanja elektronskog i električnog otpada. Akcija se realizuje od danas 9. i trajaće do 24.oktobra, saopštili su iz Komunalnog.

Akcija za prikupljanje ove vrste otpada koji se zbog svojih specifčnosti tretira kao opasan otpad, peti put zaredom se organizuje u Tivtu.

„Cilj nam je da sakupimo što više odbačenih računara i računarske opreme, baterija, akumulatora, monitora, televizora, štampača, skenera, tonera za štampače, mobilnih telefona, punjača, sitnih kućanskih aparata i drugih sličnih uređaja“, saopštili su iz Komunalnog.

Pozvali su građane i privredne subjekte da uzmu učešće u ovoj akciji i svoj elektronski otpad donesu u magacinsko radionički prostor Komunalnog koji se nalazi u Velikom gradskom parku ili preko puta aerodroma na prostoru poljoprivrednog dobra Montepranzo-Bokaprodukt gdje je smješten vozni park komunalnog, od 09 do 24.oktobra u vremenu od 08 do 18 sati i na taj način daju  svoj doprinos očuvanju prirode i životne sredine.

Za dodatne informacije na raspolaganju je br tel: +382 67 748 442.

Najčitanije