21.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat domaćin prestižnog Private Luxury Foruma

Hotel Regent

Tivat je od 16 – 19. oktobra 2019. godine domaćin prestižnog Private Luxury Foruma koji je ugostitio 100 predstavnika i 85 agenata iz elitnog segmenta turističke industrije. Forum okuplja najeminentnije evropske profesionalce koji se bave prodajom luksuznih turističkih aranžmana, predstavnike luksuznih hotela i hotelskih lanaca Concierge kompanije.

„Činjenica da se Forum održava kod nas smatramo potvrdom nastavka razvoja Crne Gore kao cjelogodišnje luksuzne destinacije. Agenti prisutni na Forumu uvrstiće Crnu Goru u svoje turističke ponude te će, po procjeni organizatora, destinacija u narednih tri godine profitirati sa 7,2 miliona dolara dodatnog prihoda” – kazao je Ivan Gajić, direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro, o značaju organizacije događaja ovog profila u Crnoj Gori.

„Između ostalog diskutovalo se i o tome zašto je Crna Gora prava destinacija za privatna, luksuzna putovanja. Dakle govorimo o ljudima koji se bave finim putovanjima, individualnim putnicima, koji su spremni da plate puno novca kako bi se našli na određenoj lokaciji. Svi delegati su ovih nekoliko dana proveli svoje vrijeme u Boki, Kotoru, Luštici  ali i u gradu Tivtu gdje nose odlične impresije, i radujemo se činjenici da će se brojni od njih vratiti, kako bi ovo što su ovdje vidjeli i čuli o Crnoj Gori prodali kansije i trećim stranama odnosno njihovim klijentima“ – kazao je Danilo Kalezić PR Porto Montenegra.

Porto Montenegro

Porto Montenegro je ovih dana aktivan i van Crne Gore, kao što znamo u toku je sezona sajmova nautike. U septembru mjesecu  Porto Montenegro predstavio je svoju ponudu u Kanu u Sauthemptonu i Monaku.

„Oktobar mjesec je takođe mjesec kada je nautika u pitanju, i naravno pripremamo se za velike sajmove kao što su Dizeldorf u januaru, i finalizujemo nautičke aktivnosti sajmom u Dubaiju“ –kazao je Kalezić.

Najčitanije