15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat pazi svoje ljude – u humanitarnoj akciji prikupili 2.800 eura

Tivat pazi svoje ljude – Foto JK Delfin

Zahvaljujući Eldinu Kubi Omeragiću, JK Delfin, prijateljima kluba i brojnim sponzorima, te velikom broju posjetioca koji su se pridružili humanitarnoj zabavi „Tivat pazi svoje ljude“ prikupljeno je dodatnih 2808,45 eura i 20 dolara u kampanji Jelena#BudiOptimist.

Od ranog jutra, u društvu vrijednih domaćica iz Organizacije žena Tivat i jedine ženske jedriličarske ekipe u Boki Kotorskoj- Jeleninog „Montenegro Sailing Team,“ mulo ispred Delfina bilo je kužina i pozornica, na kojoj su se smjenjivali domaći i gosti, guštajući u priganicama, palačinkama, kroasanima, Duteovom bureku.

Objed su spremali kapetan akcije, Edin Kuba Omeragić, i meštar od ribanja i kužinavanja, Luka Maslovarić, koji su dijelili gradele- Kuba se pobrinuo za meso, a Luka za škombre. Promjenjivo vrijeme nije puno poremetilo akciju, jer je na raspolaganju bio i hangar kluba, koji su jedriličari pripremili za jučerašnje druženje, pa su dva suncobrana bila sasvim dovoljna da ne pokisnu vrijedna foto ekipa Miko Photography studija i muzičari- Marko Đurišić i bokeški bend Nitro. Za tatu majstoricu, Friday Jones, hangar je bio odlična radionica za body painting.

Foto JK Delfin

Druženju su se pridružili veterani Delfina, ponosni na mlađe generacije koje klub održavaju ne samo kao osnovnu pomorsku školu za tivatsku djecu i svjetskog ambasadora našeg grada, nego i kao mjesto susreta i zajedničkih akcija lokalaca, gdje svaki gost može osjetiti pravu atmosferu Tivta i njegovih ljudi. Bili su tu i najmlađi Delfinovi takmičari, koji su sa drugarima dan iskoristili za kupanje, što je povuklo i starije, pa možemo reći da je ozvaničena i sezona kupanja. Stoga su svi sa nestrpljenjem dočekali večeru- pizze koje su donirale tivatske picerije.

Osim domaćih, koji su stigli iz svih gradova Boke, zabavi se pridružio i veliki broj stranaca, mahom rezidenata koji rade na nekom od velikih projekata u našem gradu.

Foto JK Delfin

Organizacioni odbor i Uprava kluba, te prijatelji akcije Jelena#BudiOptimist, zahvaljuju svima koji su doprinijeli sjajnom rezultatu koji je „klasa optimist“ postigla na jučerašnjoj „regati.“ Tivat pazi svoje ljude!

/A.S./

Najčitanije