7 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat u znaku svjetske mode – Fashion&Friends održao reviju pod otvorenim nebom

Tivat u znaku svjetske mode

Omiljeni multibrend koncept u regionu Fashion&Friends, u saradnji sa agencijom “Fabrika” i “Porto Montenegrom”, priredio je sinoć glamuroznu modnu reviju u najlepšem ambijentu Porto Montenegra, na kojoj su prikazane nove kolekcije preko četrdeset svjetskih modnih brendova, uključujući Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, HUGO, Boss, Guess, Patrizia Pepe, Scotch&Soda, Steve Madden i mnoge druge.

Na reviji su predstavljeni ključni komadi za toplije dane, uz miks casual mode sa onom prefinjenijom. Modnom pistom su dominirali jarki tonovi i upečatljivi printovi, savršeno stopljeni sa energičnim duhom Tivta.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz svjeta mode, umjetnosti i šoubiznisa,  prvim redovima sjedile su i mnoge popularne djevojke Instagrama, uključujući  Sandru Mitrović kao i glumicu Sanju Popović.

Direktor kompanije Fashion company, Stefan Babović kazao je da je Crna Gora strateški važna zemlja za pomenutu kompaniju, te da  je ovo, prema njegovim riječima, odlična prilika da okupe brojne partnere, i time im uzvrate povjerenje.

Tivat u znaku svjetske mode

„Riječ je o veoma interesantnoj reviji na kojoj su se predstavili modeli za narednu sezonu, kao i neki iz prethodne sezone. Pratimo sve najbolje svjetske trendove tako da je ideja da se predstavimo u najboljem mogućem svijetlu. Zahvalio bih se Porto Montenegru, kao i gradu Tivtu na saradnji. Izašli su u susret svim našim zahtjevima i mislim da ćemo nastaviti saradnju“, poručio je on.

Direktorica za razvoj brendova te kompanije, manekenka Manja Babović istakla je da kompanija ovim događajem obilježavava 40 godina postojanja, te da se raduje što jubilej proslavljaju upravo u zemlji svojih korijena.

„Tema ove sezone je da sanjamo otvorenih očiju, da budemo smjeli, i tako sačuvamo autentičnost kada je moda u pitanju. Pored brojnih svjetskih  brendova večeras smo predstavili i posljednju kolekciju Fashion&Fiends proljeće/ljeto 2023 i neke nove komade iz kolekcije jesen/zima 2023“, kazala je ona.

Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tokom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept sa više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u šopingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u prodavnicama neke od svjetskih metropola.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije