7 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat: Uhapšen državljanin Srbije, osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Policija Tivat – foto Boka News

Za osumnjičenim bila raspisana Interpolova potjernicaPolicija je u Tivtu uhapsila državljanina Srbije N.L. (45) koga traži Interpol zbog pokušaja teškog ubistva, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako navode, NCB Interpol Podgorica je 24. novembra primio obavještenje da se u jednom hotelu u Tivtu nalazi osoba koja se potražuje na međunarodnom nivou.

– Naime, N.L. (45) iz Republike Srbije je pokušao da se sakrije u unutrašnjosti ovog objekta, a nakon toga je pokušao i bjekstvo iz istog, međutim, u tome je spriječen i u noći između 24. i 25. novebra oko 02.35 čsati kontrolisan je od strane policijskih službenika NCB Interpol-a Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Tivat u blizini pomenutog hotela u tom gradu –  kazali su iz policije.

Provjerom je utvrđeno da je riječ o osobi za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja izvršeno 2016. godine.

– Lišen je slobode i priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor – zaključuje se u saopštenju.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije