16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – velika zabava, Dječija nova godina (Foto)

Turistička organizacija opštine Tivat i ove godine tradicionalno je organizovala Dječji novogodišnji program u saradnji sa Opštinom Tivat.

Nakon raznovrsnog programa prošle subote na Trgu magnolija, danas je na rivi Pine održan program “Velika zabava uz Avantura animatore“.  

Predstavnica Turističke organizacije Tivta, Tamara Krstović kazala je da je riječ o posebnom i najvažnijem segmentu jer je riječ o programu za najmlađe sugrađane za koje su ove godine pripremili tri događaja.

Dječija Nova godina

“Dva su nešto manjeg obima u susret obilježavanju katoličkog i pravoslavnog Božića dok je danas centralni događaj – doček Dječije Nove godine. Avantura animatori su uz konstantnu animaciju zabavljali su djecu uz klovnove i Djeda Mrazicu i Djeda Mraza na štulama a na kraju je priređena i podjela slatkih zalogaja”kazala je Krstović.

Turistička organizacija je za sve mališane koji su bili na panama priredila još jedno iznenađenje i svima podijelila besplatnu vožnu karuselom.

Dječija Nova godina

 

“Sa prvim mrakom na Pinama,  djecu na Pinama očekuje “Svjetleća avantura”, performansi sa vatrom i svjetleći roboti, takođe u izvođenju Avantura animatora” istakla je Krstović.

Naredni program za djecu planiran je za 8. januar od 11 do 14 sati na Trgu magnolija. Prirediće se praznična trka uz Avanturistički klub K4, popularni Face Painting, animacije i igranje na gumenom dvorcu.

Najčitanije