12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska Akcija: Nećemo dozvoliti smjenu Alena Krivokapića, izvršnog direktora “Vodovoda i kanalizacije“

Tivatska Akcija

Poštovani građani Tivta, vrijeme je da okončamo jednu od mučnih i opterećujućih političkih tema o kojoj se evo skoro dva mjeseca šapuće po gradu:

Tivatska Akcija ne dozvoljava i neće dozvoliti smjenu Alena Krivokapića, izvršnog direktora doo „Vodovod i kanalizacija“!, saopšteno je danas iz Tivatske Akcije.

Niti ćemo dozvoliti da se na njega i dalje vrši pritisak da podnese ostavku! Dosta ste ga obmanjivali da je cijela vladajuća koalicija za njegovu smjenu, dosta ste mu „prijateljski“ nudili poslove kod strateških investitora i po drugim opštinama, dosta ste kleveta o njemu pustili po kuloarima, dosta ste druge lagali da je ostavku već podnio…

Za druge ne znamo, ali se mi sigurno nismo  borili da profesionalce i vrhunske kadrove smjenjujemo da bi zadovoljavali nezasitu partitokratsku neman.

Nećemo to dozvoliti ni po koju cijenu, a kamoli po smiješnu cijenu da više ne budemo dio vladajuće većine u SO Tivat, ako tako mora biti.

O tome više ni sa kim nema nikakvih ubjeđivanja, nikakvih  razgovora i „pregovora“!  Pritisci, ucjenjivanja, a naročito prljave kampanje olajavanja i klevetanja po gradu – kad smo mi u pitanju mogu samo  da proizvedu kontraefekat.

Nismo mi potrošili deset godina života boreći se protiv kriminalne i krvomutničke DPS diktature kad su skoro svi drugi ćutali – da bismo na kraju dočekali da se neki naši dojučerašnji drugovi  ponašaju na isti način kao DPS i sateliti, i da još očekuju da im mi budemo saučesnici!

Neće se smjenjivati jedan izvanredni i posvećeni profesionalac kakav je g. Alen Krivokapić samo zbog toga da bi se svi partijski i „liderski“ interesi i ambicije mogli „namiriti“.

Ni nakon izbora 30. avgusta 2020. godine ama baš niko u novoj lokalnoj upravi nije dovodio u pitanje njegov status (naprotiv, istican je kao primjer vrhunskog profesionalizma) pa ga nećemo smjenjivati ni sada samo zato da bi se zadovoljila nečija povrijeđena sujeta, i da bi na njegovo mjesto mogao doći upravo onaj koji je imao drskosti da  28. decembra 2022, na sjednici SO Tivat  (a u okviru tačke dnevnog reda Predlog Odluke o imenovanju članova UO VIK), gotovo vičući drži tiradu o tome kako će on uvijek braniti struku od politike, kaže se u saopštenju Tivatske Akcije.

Najčitanije