14 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivćaninu 16 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Policija Tivat – foto Boka News

Tivćaninu zatvor zbog 3,02 promila alkohola; Baranka da plati 600€ zbog vožnje pod dejstvom alkohola; Budvanin – višestruki povratnik u vršenju saobraćajnih prekršaja da plati 2000€


Sutkinja odjeljanja u Kotoru Ivana Vukasović je okrivljenom D.K. (1981) iz Tivta izrekla kaznu zatvora u trajanju od 16 dana jer je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3.02 g/kg u organizmu. Odlukom mu je zabranjena vožnja u narednih 4 mjeseca.

U sjedištu suda, okrivljena S.M (1986) iz Bara je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 600€  jer je upravljala vozilom marke ‘Mercedes’ pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1.02 g/kg  u organizmu. Osim kazne, izrečena joj je zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 3 mjeseca, kao i 3 kaznena boda koje će izvršiti Uprava policije Crne Gore.

Okrivljeni D.M (1996) iz Budve, povratnik u vršenju prekršaja kažnjen je u sjedištu suda novčanom kaznom u iznosu od 2.000€ zbog težeg saobraćajnog prestupa, saopštio je Marko Đukanović predsjednik suda.

Najčitanije