7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor predstavila turističku ponudu na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB u Berlinu

TO Kotor u Berlinu

TO Kotor učestvuje na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB, koja se održava u periodu od 7. do 9. marta u Berlinu.

Nosilac prezentacije Crne Gore je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, a pored TO Kotor na berzi učestvuju i nacionalna aviokompanija Air Montenegro, HG Budvanska rivijera i turistička agencija Gold travel, lokalne turističke organizacije, Ulcinja, Tivta, Bara, Podgorice i Herceg Novog, hoteli Voco Podgorica, Vivid Blue Serenity Resort, Karisma, HG Montenegro Stars, FKK Ada Bojana, Mediteran, Maestral Resort&Casino, kao i turističke agencije Montenegro Tourist Service, Gulliver i Luminalis.

Riječ je o jednoj od dvije najznačajnije turističke manifestacije u svijetu, koja je ove godine isključivo organizovana u B2B segmentu. To je bila prilika da crnogorska turistička privreda održi sastanke, kao i da se subjekti iz djelokruga turizma Crne Gore susretnu sa brojnim međunarodnim partnerima.

TO Kotor u Berlinu

Interesovanje za Crnu Goru je ogromno i Crna Gora postaje cjelogodišnja turistička destinacija za tržište Njemačke.

Kotor kao jedna od destinacija u Crnoj Gori je vrlo atraktivna za njemačke turiste, a posebno je iskazano interesovanje za ponudu aktivnog odmora.

TO Kotor u Berlinu

Tokom prva dva dana sajma realizovali smo veliki broj sastanaka koji se tiču promotivnih kampanja na njemačkom tržištu kao i drugim tržištima. Nadamo se da ćemo neke od ponuđenih kampanja i saradnji uspjeti realizovati u narednom periodu.

TO Kotor u Berlinu

ITB je najposjećenija turistička berza koja okuplja predstavnike institucija, organizacija i privrede iz preko 180 zemalja. U posljednjoj godini održavanja 2019. godini, turističku ponudu je predstavilo 10.000 izlagača, a sajam je zabilježio 110.000 posjeta od čega 60.000 predstavnika privrede.

Najčitanije