16 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat organizuje događaj za djecu pod nazivom “Dječije radosti u susret Uskrsu i Vaskrsu”

Uskrs i Vaskrs

Turistička organizacija opštine Tivat planira organizovati program za djecu pod nazivom “Dječije radosti u susret Uskrsu i Vaskrsu”. Riječ je o događajima za djecu, koji će biti realizovani dvije subote uoči Uskra i Vaskrsa (subota 30.03. i subota 04.05.2024.godine) na lokaciji u Malom parku u centru grada.

TO Tivat se trudi da sprovođenjem mnogobrojnih aktivnosti priredi sugrađanima i gostima našeg grada zabavu koju će pamtiti i trenutke u kojima će uživati. Ovog puta fokus je na najmlađoj populaciji te će se u Malom parku u centru grada realizovati događaji za djecu koji su koncipirani kroz raznovrsne interaktivne sadržaje za naše mališane. U periodu od 11 do 13 sati naši najmlađi će imati priliku, da uživaju u kreativnim prazničnim radionicama za djecu, kutku za slikavanje, raznovrsnim animacijama, oslikavanju lica, trikovima mađioničara, uz posjetu maskote zeka koji će dijeliti čokoladna jaja, a sve to uz podršku DJ-a koji je zadužen za prigodan muzički sadržaj.

Turistička organizacija Tivat poziva roditelje da dovedu svoje mališane na praznično druženje u Malom parku u centru grada, subota 30.03. kao i subota 04.05.2024.godine od 11 sati.

Najčitanije