12 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat u regionu predstavila novogodišnji program

TV sajam

U prethodnih nekoliko dana Turistička Organizacija Tivat u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i ostalim lokalnim turističkim organizacijama primorja, je realizovala promotivne aktivnosti predstavljanja novogodišnjeg programa u zemlji i regionu – saopšteno je iz TOTa.

Od gradova gdje se do sada medijima i javnosti, predstavio pomenuti projekat su: Podgorica, Sarajevo, Beograd i Banja Luka.

Na press konferencijama, je poseban kuriozitet prisutnih medijaprobudiokvalitetno kreiran program grada Tivta, te su se s tim u vezi dali brojni intervjui na uglavnom aktuelna pitanja novinara: „Zbog čega baš provesti Novogodišnje praznike u Tivtu i što je to što upravo Tivat odvaja od drugih gradova sa programima dočeka“?

U toku boravka u Beogradu, naši predstavnici su bili gosti i u emisiji „Šarenica“ na RTS-u,gdje su predstavili bogat program u jednoj od najgledanijih emisija u regionu i svijetu, naročito među brojnom dijasporom.

TOT Baner 2019.

Link: https://www.tivat.travel/gostovanje-direktorice-to-tivat-u-emisiji-sarenica-povodom-doceka-nove-2019-godine-tv-rts-17-11-2018/

U Banja Luci i Sarajevu su se programi predstavili u sklopu sajamskih nastupa, gdje se TO Tivat pojavila kao ovogodišnji participant i ostvarila brojne kontakte u neposrednoj komunikaciji sa prisutnim predstavnicima medija: banjaluka.com, TV ELTAHD, TVRTRS, avaz-roto press, 2MT travel europe kao i brojnim turoperatorima: 4Seasonstravel; VITOURS i td.

„Ubjedljivu zapaženost u plasmanu NG projekta u gradu Tivtu, baziramo na 4 osnova:

Prepoznatljivom brendingu – po kojem smo već treću godinu za redom prepoznati, poput brojnih svjetskih metropola sa sličnom tematikom, a to su 13 gastro kućica praznično okićenih koje ukrašavaju gradsku rivu Pine nudeći raznoliku i bogatu gastro ponudu.

Cijelodnevne aktivnosti – gdje nam je u samom odabiru programa prvenstveno bilo najvažnije da osmislimo višečasovni ugođaj svim posjetiocima, te priključivanjem brojnih privrednih subjekata u gradu omogućili brojne sadržaje u kojima će svi posjetioci moći uživati, a to su: brojni božični bazari i tematski sajmovi, dječije predstave i predstave za odrasle, brojni plesni performansi, koncerti naših mladih nada i osvajača brojnih regionalnih i svjetskih nagrada – osnovneisrednjemuzičkeškole, brojnezabaveidnevne DJ žurkeidrugeatrakcije, sve do večernjih koncerata poznatih,koji će već dobro zahuktanu atmosferu dalje samo dovesti do pravog usijanja.

Treći segment našeg jedinstvenog NG proizvoda je su vrlo primamljive vansezonske cijene, sa popustima od 15-20% u gotovo svim vidovima smještaja, bilo da se odlučite za hotelski il ivrlo kvalitetan privatni smještaj.

Gabrijela Glavočić

I za sam kraj – Novogodišnji program –pažljivo biran, sa ciljem da se sadržajno obuhvati kako više različitih muzičkih ukusa, tako i starosne kategorije posjetitelja u svim danima trajanja programa, a vodeći računa o kulturnom nivou kakav Tivat kao prestižna elitna destinacija i zaslužuje.” – istakla je direktorica TO Tivat, Gabrijela Glavočić na pitanja brojnih predstavnika medija.

Na polovini zadate marketinške kampanje gdje se trenutno nalazimo, statistike su prevazišle sva očekivanja, što nam govori o činjenici i dobroj eventualnoj posjećenosti svim programima u projektu Nova godina 2019. Kada su u pitanju neki od marketinških kanala za pomenute zemlje izdvajamo:

Web media agency – koja radi digitalno on-line oglašavanje u regionu (you tube i google kampanju) kao i oglašavanje na popularnim portalima (ne samo kada su u pitanju samo MNE, SRB i BiH, već i CRO, SLO, MAK, ALB i BUG).

Njihova statistika je do sada pokazala 7,082,176 prikaza NG reklamei61,808 ulazaka/pregleda na banere.

Tu su i brojni portali na kojima smo takođe prisutni – furaj.ba, avaz.ba, pink.rs, blic.rs, espreso.rs, net.hr, bokanews.me, vijesti.me, radiotivat.me,  rtcg.me, antenam.net, index.hr,  turistickivet.com, turistickaprizma.rs i td.

Brojne radio stanice – Elmag, Radio S u Crnoj Gori i Srbiji, Antena M, RCG, Radio Tivat, Dux, Skala, Turistička prizma i ostale radio stanice u Srbiji.

Na društvenim mrežama (FB i INST)kampanja je dala sledeće rezultate do sada:

*FB i instagram kampanja Reach: 3,019,608

*Impressions: 4,843,608

*Stranica sa programom na sajtu imala je posjećenost od 28,944 puta

*NG video naYouTubeu je bio pregledan 48,876 puta do sada.

U narednom periodu, u planu nastavke promocije NG programa, ići će se u Dubrovnik, Trebinje i Tiranu, kao i još jednom u Beograd kada će se u Turističkom centru Ušće upriličiti štandovsko dijeljenje materijala i upoznavanje prisutnih sa cijenama smještaja i kreiranim programom – saopšteno je iz Turističke organizacije Tivat

Najčitanije