16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat: “Umjetnosti nije mjesto u politici”

Tivat foto TO Tivat

TO Tivat obratila se javnosti povodom otkazivanja koncerta hrvatske pop zvijezde Vanne na školskom brodu Jadran, saopštenje prenosimo integralno.

“TO Tivatje do sada imala brojne izvodjače kako iz Hrvatske tako i iz drugih država regiona, koji nisu krili svoje oduševljenje što imaju prilike pjevati sa najljepše gradske scene.

Kao i u dosadašnjim programima TOTivta i “TivatLjeto 2018” kreiran je sa najviše izbora klapske pjesme, pop i rock muzičkim pravcima, sa melosom koji je kako lokalnom stanovništvu tako i zbog imidža svojstvenog našoj kulturi, svim posjetiocima plasiran kao vrlo nam blizak.

Hrvatska pjevačica Vanna koja je već bila najavljena sa gostovanjem u CG na terasi restorana Hotela Mogren, te iz razloga znatno nižih troškova honorarazbog pomenute prisutnosti, te njenog prihvatanja svih unaprijed poznatih joj činjenica, kao izvođač koji još nije nastupao u našem gradu, smatrana je jednim interesantnim izborom. Niti jedna, a ni druga strana se nije vodila bilo kakvim drugim razlozima (sem umjetničkim) u pregovaračkim odnosima, jer i dalje, bez obzira na razloge koji nama nisu poznati, niti zvanično predstavljeni u slučaju otkazivanja ovog nastupa, mišljenja smo da u umjetnnosti nema mjesta za politiku, niti bilo kakvim insinuacijama na tu temu.

Vjerujemo da ćemo u nekom skorijem periodu ipak Vannu ugostiti u Tivtu, bez obzira koji su je razlozi ponukali za otkazivanje ovog nastupa.

TO Tivat  direktorica Glavočić

Zahvaljujemo se i odborniku Aboviću koji s velikom pažnjom prati rad TO Tivat, te se nadamo da će ostati vijerni “fun” svih naših događaja, kao i do sada” – kaže  se u saopštenju TO Tivat  koje potpisuje direktorica Gabrijela Glavočić.

Najčitanije