16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Treći Regentov donatorski bal generisao 27.000 eur-a za Službu zaštite i spašavanja Tivat

Donatorski bal Regent

Treća, „zelena“ edicija Regentovog donatorskog bala održana je u punoj banket Sali hotela Regent 16.decembra 2022.godine. Na balu je prikupljen iznos od 27,000 € koji će biti doniran Službi zaštite i spašavanja Tivat za nabavku industrijskog drona sa termovizijskom kamerom i alpinističke opreme. Navedeni uređaj biće korišten za ranu detekciju požara i u potragama za nestalim licima dok će alpinistička oprema služiti u spasilačkim akcijama Službe zaštite i spašavanja Tivat.

Tokom dodjele čeka Komandiru Službe Miloradu Giljači, Kai Dieckmann je izjavio:

„Sjećanja na prošlogodišnje požare su nas obavezala na organizaciju bala sa ekološkom tematikom. Nadamo se da kreiranjem mogućnosti za bržu i moderniju intervenciju možemo dati doprinos opremljenosti nadležnih službi te na ovaj način još jednom prepoznati i zahvaliti se na dosadašnjim nadljudskim naporima Vama kao predstavniku ovdje svih bokeljskih Službi zaštite i spašavanja koje su učestvovale u gašenju požara. Čast nam je nakon dvije godine pauze posvetiti ovaj bal upravo apelu za očuvanje krajolika Boke Kotorske – jednog od najljepših zaliva svijeta.“

Donatorski bal Regent

Događaj su podržali Petite Genève Petrović najvećom pojedinačnom donacijom kao platinum sponsor. Porodična kompanija Petite Genève Petrović je predstavnik kompanije Rolex u Crnoj Gori, Srbiji i Madjarskoj. Od otvaranja izložbenog salona u Porto Montenegru, Petite Genève Petrović redovno podržava humanitarne aktivnosti organizovane od strane Hotela Regent i kompanije Adriatic Marinas, a sve u sklopu filozofije odgovornog poslovanja i u duhu porodičnih vrijednosti ove kompanije koja je nastala 1987 godine.

Donatorski bal Regent

Bronzani sponzor je kompanija FreeJack.m Vrijedne donacije su pristigle od kompanija Zožeta doo iz Herceg Novog, PrintAll štamparije iz Tivta, G3 Spirits, VSG Commerce, Aqua Bianca. Događaj su podržali International Arts Academy a glavni medijski partner je Radio Televizija Crne Gore.

Donatorski bal Regent

Simbolični pokloni gostima u vidu sjemenja hrasta i magnolije sa uputstvom za sadnju nastavljaju zelenu tematiku bala i nakon samog događaja.

Najčitanije