16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

TUI fly Belgium leti na relaciji Brisel – Tivat od 12. maja

Aerodrom Tivat – foto Boka News

TUI fly Belgium, aviokompanija-članica velike grupacije TUI već je najavila neke od svojih planova za povezivanje našeg regiona sa zapadom Evrope.

Ljetnja avio-linija koja će povezivati Tivat i Brisel će biti uspostavljena 12. maja i održavaće se dva puta nedjeljno, petkom i ponedjeljkom do kraja septembra.

Avioni kompanije TUI fly će letjeti iz Brisela ka Tivtu u 6.15, dok će povratak iz Tivta biti u 9.25. Let na ovoj relaciji traje 2 sata i 50 minuta.

Očekivana cijena karte varira u zavisnosti od termina te bez predatog prtljaga može biti od 150 do 360 eura. Treba napomenuti da ovoj kompaniji nije strano da objavi i “last minute” ponude koje su bi na relaciji Tivat – Brisel mogle iznositi oko 90 eura.

U regionu TUI fly već leti ka Beogradu i Tirani i te linije će održavati do oktobra. Ka Dubrovniku će uspostaviti liniju iz Brisela od maja do septembra, dok će ka Pristini letjeti od jula do avgusta.

TUI Fly Belgium je druga belgijska aviokompanija po veličini, ali se može ponositi veoma mladom i modernom flotom. Po realizaciji poslovanja iz prethodnih godina jasno je da je veoma zainteresovana za zemlje nekadašnje Jugoslavije.

Najčitanije