12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Kraljeva predstaviće ponudu grada na tivatskoj rivi Pine

Kraljevo promocija

Turistička organizacija Kraljeva će u uzvratnoj posjeti Turističkoj organizaciji Tivat i gradu Tivtu predstaviti turističke potencijale grada Kraljeva i okoline na tivatskoj rivi.

Posjetioci promocije imaće priliku da uživaju u spotovima koji prikazuju turističku ponudu ovog grada. Manastiri Studenica i Žiča, srednjovjekovni grad Maglič, planine Goč i Stolovi, seoski turizam u selima Rudno, Lopatnica i Bogutovac, Bogutovačka Banja, brojni bazeni i kupališta samo su dio bogate turističke ponude grada koji leži na dvije rijeke Ibar i Zapadna Morava.

Predstavnici TO Kraljeva će u Tivtu boraviti od 23.-25.avgusta, a sama promocija će se upriličiti u srijedu 23.avgusta sa početkom u 20:00 h na Gradskoj rivi Pine.

Direktan let iz Kraljeva doprinosi tome da je u Tivtu sve više posjetilaca iz ovog grada, i generalno sa tržišta Srbije što nas jako raduje i vjerujemo da će i ove, kao i prethodne godine biti veliki broj posjetilaca tokom ove promocije.

Kraljevo promocija

Napominjemo da se radi o uzvratnoj posjeti, a predstavnici TO Tivat su prethodno prisustvovali Manifestaciji ,,Dani veselog spusta” gdje je TO Kraljevo bila izuzetno dobar domaćin.

Turistička organizacija Kraljeva Vas poziva da dođete i upoznate Kraljevo kroz jedinstvenu promociju na Gradskoj rivi Pine.

Najčitanije