20 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Tivat predstavila ponudu grada u Bosni i Hercegovini

TO Tivat

Turistička organizacija Tivta  je u četvrtak 11.05.2023.godine, na Trgu Krajine u Banjaluci predstavila novitete u turističkoj ponudi za predstojeću sezonu. Pored bogatog sadržaja kulturnih manifestacija, zabavnih sadržaja, TO Tivat je zainteresovanim posjetiocima predstavila i ponudu smještaja,  mogućnosti za aktivni turizam, kao i mnogobrojne druge sadržaje.

Promocija je organizovana u okviru tradicionalne ,,Road show” kampanje, a u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Nosilac događaja u Banjaluci bila je Turistička organizacija Herceg Novi, pored koje su svoju ponudu predstavile i Lokalne turističke organizacije Tivta, Kotora, Budve i Bara.

Nešto lošije vrijeme nije omelo Banjalučane da obiđu štandove i još jednom vide ponudu dobro poznatih destinacija koje ih očekuju ovog ljeta na našem primorju.

Za zabavni dio programa bila je zadužena klapa Castel Nuovo koja je svojim nastupom i mediteranskim melosom upriličila lijepo druženje na Trgu.

Veliko interesovanje Banja Luke i Republike Srpske za crnogorsko primorje pokazali su i brojni mediji koji su ispratili ovaj događaj. Najveće medijske kuće u Republici Srpskoj poput RTRS-a, BN-a, Alternativne TV, kao i vodeći portali i štampani mediji prisustvovali su događaju i iskoristili priliku da pozovu na ljetovanje i odmor u Crnu Goru. Svi mediji su se nakon prezentacije još jednom okupili na radnom ručku gdje se razgovaralo o nastavku dobre saradnje u budućnosti.

Milorad Karadžić, ispred Turističke organizacije Tivat, bio je gost jutarnjeg programa BN televizije gdje je predstavio turističku ponudu Tivta za ovogodišnju turističku sezonu, a izjave su date i za TVRS, BL portal, kao i Glas Srpske.

Nakon Banja Luke, predstavnike LTO Tivta, Kotora, Herceg Novog, Budve i Bara ugostile su kolege iz TZ Kantona Sarajevo gdje se razgovaralo o budućoj saradnji, a nakon toga smo bili njihovi gost na festivalu ,,Hedonist”, koji se održavao u Vijećnici. Turistička organizacija Tivta, imala je priliku gostovati i u jutarnjem programu Radio Bosne i Hercegovine u veoma slušanoj emisiji ,,Vikend vidikovac” koja se već 20 godina emituje svake subote. U polučasovnoj emisiji koja se emitovala uživo iz studija, svoju ponudu su predstavili LTO Tivta, Kotora i Budve.

Vjerujemo da će ovaj jako kvalitetan nastup na ovim tržištima, kao i otvaranje nove aviolinije Banja Luka-Tivat rezultirati većim brojem turista sa ovog područja i da će se isti uvijek rado vraćati našem gradu.

Najčitanije