11.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Tivat ugostila predstavnike turoperatora sa tržišta Turske i Albanije

Tivat- foto mikophotographystudio

Turistička organizacija Tivat ugostila je predstavnike turoperatora koji su u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

U Crnoj Gori su boravili  predstavnici nekih od najznačajnijih turoperatora sa tržišta Turske, među kojima su Demco travel, Karden Turizm, Phantom Tour, Insu Turizm, Domino Turizm, Vispo Turizm, Hunkar Turizm, Skal International, Seyir Defteri Tur, Most Turizm, Lalittur kao i predstavnica borda direktora Udruženja turističkih agencija Turske – TURSAB. Tokom svoje posjete Tivtu predstavnici turoperatora su bili u prilici da se upoznaju sa ponudom  grada, obiđu gradski park, ljetnjikovac „Buća” i probaju lokalne specijalitete u hotelu „Pine” i upoznaju se sa njegovom ponudom. U okviru posjete obišli su marinu Porto Montenegro i hotel „Regent Porto Montenegro”. Osim predstavljanja destinacije održana je i B2B radionica na kojoj su učestvovali i predstavnici turističke privrede Tivta: hotel „The Chedi Luštica Bay” i agencija „SIP travel”. Aviokompanija Air Montenegro realizuje direktne letove Istanbul – Tivat i tokom zimske sezone, što je značajno za realizaciju boljeg turističkog prometa sa ovog tržišta.

Ova studijska posjeta realizovana  je  uz podršku nacionalne avio kompanije Air Montenegro, Skijališta Crne Gore, HG Budvanska rivijera, hotela Bianca Spa&Resort i lokalnih turističkih organizacija Ulcinja, Bara, Budve, Kotora i Tivta.

Prethodne sedmice u Tivtu je boravila i studijska grupa turoperatora sa tržišta Albanije, a na  B2B radionici koja je održana u Budvi učestvovala je agencija „SIP travel” iz Tivta. Predstavnici turoperatora Kamu Travel&Tours, Skhodra Travel& Tours, Mac Sun Albanija, Alde Travel, Last minute Travel, Start Tour, Matrios Travel&Tours, Explorer Travel Tours, Dea Lines i Pegasus Travel imali su priliku da se upoznaju sa ponudom Porto Montenegra, Zbirkom pomorskog nasljeđa i užeg dijela grada.

U narednom periodu planirana je podrška studijskih grupa turoperatora i sa drugih emitivnih tržišta.

Najčitanije