9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Turistički cvijet” – tradicija duga 28 godina

Turistički cvijet – Magnolija – foto www.djuricic.me

Turistička organizacija Tivat tradicionalno, 28. godinu za redom, organizuje akciju „Turistički cvijet”. Pomenuta akcija ima za cilj animiranje građana Tivta da daju svoj doprinos vizuelnom identitetu grada u hortikulturnom smislu, i to: uređenjem svojih dvorišta, balkona, kao i zelenih površina ispred stambenih i poslovnih objekata.

Stručni žiri, angažovan od strane Turističke organizacije Tivat, obilaziće teritoriju opštine Tivat u periodu od 10. maja do 01. juna. Pored gore pomenutih kategorija, ocjenjivaće se i najljepše stablo magnolije, kreativni detalj, nagrada za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada. Takođe i jedna od nagrada biće dodijeljena za najljepše hortikulturalno uređenje koje bude imalo najviše glasova putem online glasanja iz svih kategorija.

„Turistički cvijet” kao akcija koja se organizuje u okviru Dana magnolije završiće se svečanom dodjelom nagrada koja će biti upriličena 15. juna. 2021. godine.

Pozivamo sve zainteresovane za učešće u akciji „Turistički cvijet” da se prijave u prostorijama Turističke organizacije Tivat u centru grada ili putem telefona 032/671-324, najkasnije do 01. juna 2021. godine.

Najčitanije