16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

U Kotoru premijera predstave “(Ne) pričaj mi bajke”

Premijera nove predstave za djecu (Ne) pričaj mi bajke u produkciji Dramskog studija Prazan prostor, Fakulteta dramiskih umjetnosti Cetinje i Kotorskog festivala pozorišta za djecu biće održana 03. Jula u 20.00h u Kulturnom centru Nikola Đurković.

Repriza je zakazana za 04.jul u 20 h, a prvo gostovanje je već 08. jula u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.

Predstava traje sat vremena a preporučeni uzrast  je 8+ godina.

 O predstavi: Hajde, probaj da zamisliš život bez bajki. Da li bi mogli uopšte da zamišljamo da nam nisu čitali bajke? Ne pričaj mi bajke je rečenica odraslog svijeta, koji je zaboravio da su bajke najrealnije i najsurovije priče koje nas kao dijete pripremaju za život. Bajke su često mračne i strašne ali umiju da budu i tople i nježne. Baš kao i život, bajke su satkane od najfinijih svilenih končića koji se zapetljavaju i razmršavaju svuda oko nas. Hajde, probaj da zamisliš kako se sve mogu pričati bajke. Takva je ova predstava.

Autorke i autori: Jelena Laban, Jelena Šestović, Pavle Prelević, Stevan Vuković Mentor: Petar Pejaković Saradnik na dramaturgiji: Ilija Gajević Saradnik na video radu: Andrija Rašović Saradnica na umjetničkom konceptu: Milana Matejić producentkinja: Marija Backović dizajn: Danka Dačević Fotografija: Krsto Vulović

Izvor:PR KPDF

Najčitanije