22 C
Kotor

Slušaj online radio

U Portonovi stiže 100 egzotičnih automobila

Foto Portonovi

Jedan od vodećih svjetskih, međunarodnih automobilskih događaja, OneLife Rally, dolazi u Portonovi, nakon posjete 10 evropskih zemalja i pređenih 2800km. Sto unikatno dizajniranih superautomobila i njihovih vlasnika iz 30 zemalja okupiće se 1. jula u Portonovom, partneru relija za Crnu Goru. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje automobila koji žele da se približe, slikaju pored, a čak i sjednu u neke od najegzotičnijih i najskupljih automobila na svijetu. Naime, OneLife Rally je jedini rally slobodnim stilom na svijetu.

Predstavljajući specijalno dizajnirane superautomobile, OneLife Rally nije događaj samoza ljubitelje automobile, već za sve one koji cijene vrhunski kvalitet i neprikosnoven dizajn.

Ovaj događaj privlači najuspješnije ljude iz raznih industrija, pa je tako predstavlja i sjajnu priliku da se sakupi novac i donira u dobrotvorne svrhe. Vozači i učesnici svake godine doniraju novac za djecu, a ove godine, prikupljena sredstva doniraće se Dječijem domu „Mladost“ iz Bijele, Dječijem domu „Maestral“ iz Splita i Dječijem domu „Malči Beličeve“ iz Slovenije. Uspostavlja se takođe OneLife Rally Fondacija.

D Marin Portonovi Marina

Posjetioci ovogodišnjeg OneLife Rally-a moći će da vide automobile poput Ferarija, Lamborginija, Poršea, Bentlija, Maseratija i drugih. Portonovi će tako imati priliku da ugosti i zapažene goste iz svijeta biznisa i automobilske industrije, kao što su Endru Tejt, Vitalij Zdorovecki, Karl Runefelt i Ilija Ravlić. Događaj je podržan od strane brojnih međunarodnih korporacija, a partneri izdanja 2022. su OmegaPro i Betwinner. OneLife Rally je katalizator transformacija u ljudima, kompanijama, ali i unutar cijele regije. Njihova vizija je da nadograde sliku Balkana kao sigurne, dinamične regije koja raste i u kojoj se događaju jedinstvena životna iskustva. Organizatori vole da kažu:

Balkan is the new cool.

“Filozofija je mjesto gdje sve počinje. Sve male ideje mogu prerasti u prijeko potrebnu promjenu… i kasnije postati novi standard. Ka tome je OneLife Rally Family usmjeren… ito mu je cilj,” kaže Nik Papič, direktor OneLife Rally-ja. “Vožnja je za nas filozofija. Ne takmičimo se niti vozimo zbog brzine, već samo volimo automobile, istraživanje novih mjesta, putovanja i uživanje u onome što svaki grad nudi. Želja nam je promijeniti način razmišljanja i osuđivanja ko šta posjeduje. Vjerujemo da ko ima više, može napraviti više dobrih stvari.” Super automobili ne znače samo brzinu i prestiž; takođe su simbol jedinstva.

„Nije slučajno da OneLife Rally dolazi baš u Portonovi“, ističe Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovog. „Naš rizort je mjesto koje okuplja ljude koji cijene vrhunski dizajn i kvalitet, zbog čega ne sumnjam da će ova manifestacija privući i domaće, ali i regionalne goste sa istančanim ukusom. Ovo je još jedan dodatak našem većbogato isplaniranom kalendaru događaja, a mi smo više nego srećni da ponudimo nešto jedinstveno na crnogorskom primorju.”

OneLife Rally će se održati unutar Portonovog, 1. jula sa početkom u 15 sati.

Dobrodošli na susret s OneLife Rally Family

Najčitanije