33 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu počeo zimski novogodišnji program

Nastupom tivatskog benda Toć sinoć je počeo zimski program na Pinama u susret Novoj godini.

Direktorica TO Tivat Nina Lakičević kazala je da je novogodišnja bajka u Tivtu počela nastupom grupe Toć i da se već večeras nastavlja uz nastup Baneta Nedovića.

“Svirka se nastavlja u ponedjeljak, pa u srijedu, a zatim će svake subote i nedjelje biti koncert na Pinama od 17-19 sati, nakon kojih će se nastavljati zabava u našim novogodišnjim gastro kućicama”.

Prema poslednjem presjeku od četvrtka u Tivtu je boravilo oko 1500 gostiju što je znatno više u odnosu na rekordnu 2019 godinu.

“Trenutno se u opštini održava dvodnevni Bokeški marathon koji je okupio veliki broj gostiju sa svih meridijana i očekujem da ćemo upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji imati znatno bolju statistiku za decembar mjesec”, kaže Lakičević.

U Tivtu počeo zimski program

Ona je istakla da je ovogodišnji trend veće popunjenosti hotelskih kapaciteta zabilježen i tokom decembra.

„Hotelski smještaj ove godine daje pravu sliku da se situacija u Tivtu popravila i da je on postao destinacija koja može da gradi svoju ponudu tokom cijele godine“ kaže Lakičević.

Podsjetimo da je Turistička organizacija pripremila i bogat novogodišnji program pa će tako na gradskoj rivi Pine 31. decembra nastupiti Bojan Delić i Haris Džinović dok će prvog januara goste Tivta na Pinama zabavljati Akademija bend i Aco Pejović. Program za najmlađe biće realizovan 30. decembra, pod naslovom Dječja Nova godina.

Izvor:CG News

Najčitanije