12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Uklonjena nelegalna betonska ograda na plaži “Waikiki“

Uklonjenja ograda plaža Waikiki

Po nalogu Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat, firma DOO “Tekta Inženjering” danas je uklonila nelegalnu betonsku ogradu oko plaže “Waikiki” na Seljanovu. Takođe, uklonjen je i bespravno postavljen reklamni pano sa dijela javne površine u Njegoševoj ulici u centru grada.

Nakon uklanjanja preko 100 bilborda i 65 bespravnih garaža na teritoriji opštine Tivat, Sekretarijat nastavlja sa postupanjem iz svoje nadležnosti u cilju održavanja komunalnog reda u gradu.

Predsjednik Opštine Željko Komnenović poručio je da Opština Tivat nastavlja borbu za uređenje javnih površina i uklanjanje nelegalnih objekata u javnom interesu i pored brojnih problema sa kojima se konstantno suočava u radu.

Uklonjenja ograda plaža Waikiki

“U toj borbi nema i neće biti privilegovanih, a građani Tivta moraju da osjete da je zakon jednak za sve. Neće nas pokolebati pritisci i prijetnje privilegovanih u palim strukturama bivšeg režima, koji su navikli da na narodnoj grbači uvećavaju svoje bogatstvo. Čestitam službenicima Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor, Odjeljenju bezbjednosti Tivat i svim službama koje su savjesno i odgovorno pristupile ovom nezahvalnom poslu. Građani moraju da znaju, uprkos objavama na društvenim mrežama neodgovornih pojedinaca, naviklih na uzurpiranje opštinskih prostora i javnih površina, da će se ova priča nastaviti“ – saopštio je Komnenović.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije