16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ukrcaj na zimska MSC krstarenja omogućen i putnicima iz Hrvatske

MSC MAGNIFICA

MSC Cruises je 21. januara 2021. objavio da će ukrcaj na brodove MSC Grandiosa i u sezoni zima 2020/2021 biti moguć i za dodatne tri zemlje: Hrvatsku, Bugarsku i Rumunjsku. Podsjećamo, u ovoj početnoj fazi ponovnog početka plovidbe ukrcaj je bio moguć samo za putnike iz 26 zemalja Schengena; prenosi UHPA.

Nakon privremene obustave plovidbe zbog restriktivnih mjera kretanja unutar Italije tijekom blagdanskog razdoblja MSC Grandiosa, perjanica flote kompanije MSC Cruises, 24. siječnja nastavila je sa svojim 7-noćnim krstarenjima isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući talijanske luke: Civitavecchiju, Napulj, Palermo te Vallettu na Malti, a ukrcaj će biti moguć u svakoj od spomenutih talijanskih luka. MSC Grandiosa će navedenim itinererom ploviti do 21. marta, a nakon toga će ostati u zapadnom Mediteranu s novim itinererom u sklopu svog ljetnog programa.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom 14. februara isplovljavajući iz Genove na 11-noćna krstarenja koja su osmišljena kako bi gosti imali priliku na jednom putovanju otkriti atrakcije istočnog i zapadnog dijela Mediterana uz obilazak Italije, Grčke i Malte.

Više o krstarenju kompanije MSC Cruises sukladno zdravstvenim i sigurnosnim pročitajte ovdje.

Najčitanije