16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Uticajni turistički blogeri gosti Herceg-Novog

Herceg Novi

Turistička organizacija Herceg-Novi je na sajmu turizma u Londonu, pored predstavljanja turističke ponude dogovorila je i dolazak turističkih blogera, osnivača i vlasnika travel portala „Two monkeys travel group“, Katrine Kach Umandap-Howe i Jonathana David Howe, obavještavaju iz TOHerceg Novi.

Vrlo uticajni blogeri iz Velike Britanije, koji su prošle godine i zvanično rangirani među 50 najboljih u svijetu, putuju po svijetu i prenose svoja iskustva kreirajući turističko mijenje, a njihove putopise i preporuke su do sada redovno prenosile najveće medijske kuće poput CNN-a, BBC-a, Forbsa, Huffington posta, Buisness insidera, Al Jazeere, Cosmopolitena, Yahoo travela i mnogih drugih.

Kach i Jonathan stižu 18. novembra i u Herceg Novom će provesti pet dana, tokom kojih će ih predstavnici TOHN provesti u obilazak svih najbitnijih lokaliteta i turističkih kapaciteta našeg grada, a poseban akcenat će biti na jedrenju i toj vrsti ponude.

Kontakt sa blogerima je uspostavljen i finalni dogovor realizovan na Svjetskom sajmu putovanja u Londonu (World Travel Market London 2017) gdje je Turistička organizacija Herceg Novi prošle sedmice predstavila ponudu našeg grada.

Pored dogovora sa dvoje blogera čiji putopisi garantuju pojavljivanje Herceg Novog u najznačajnijim svjetskim medijima koji se bave turizmom, TOHN je imala brojne kontakte sa agencijama iz Velike Britanije, a sa određenim turoperatorima iz Francuske dogovorena je saradnja koja će otpočeti od proljeća 2018. godine.

Na londonskom sajmu TOHN se u okviru crnogorske turističke ponude predstavila za pultom sa Hunguest Hotelom Sun Resort u okviru zajedničkog promotivnog štanda sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i ostalim lokalnim organizacijama.

Najčitanije