8 C
Kotor

Slušaj online radio

Vandali u Tivtu ne miruju…

Foto JKP Tivat

Za sada nepoznati počinioci juče su polomili vjetribarsno staklo na pogrebnom vozilu „mercedes E“ Komunalnog preduzeća Tivat, a noćas su polomili i ulazna vrata na prostoriji nekadašnje cvjećarnice koja je radila u sklopu objekta Gradske kapele u Tivtu.

Šteta na automobilu koji je bio parkiran na službenom parkingu iza objekta kapele, otkrivena je u srijedu oko 16 sati kada se drugo vozilo Komunhalnog preduzeća vratilo sa radnog zadatka i zaustavilo na tom parkingu. Jutros je otkrivena je i nova šteta – lom vrata na prostorijama nekadašnje cvjećare. Po prijavi radnika Komunalnog, uviđaj na licu mjesta obavila je ekipa tivatske policije koja traga za počiniocima.

Inače, u Tivtu je u posljednje vrijeme primjetan pravi talas vandalizma i namjernog uništavanja ili oštećivanja javne imovine, a na meti vandala su dječja i sportska igrališta, oprema na njima, urbani mobilijar i drugi javni objekti. Počinici ovih izgreda do sada nisu otkriveni niti su sankcionisani za nanesenu materijalnu štetu.

Izvor:S.L.

Najčitanije