9 C
Kotor

Slušaj online radio

Veliko BRAVO za djecu, roditelje i zaposlene u JPU „Bambi“ Tivat

Djeca-djeci

U okviru Novembarskih dana, JPU „Bambi“ Tivat organizovala je humanitarnu likovnu izložbu „Djeca-djeci“ u kojoj su svi mališani, počev od najmlađeg jasličnog uzrasta pa do starijih vaspitnih grupa slikali radove za drugara Maksima Đukića iz Berana kojem su potrebna novčana sredstva za liječenje u inostranstvo.

Holovi i hodnici vrtica sva tri objekta (Radovici, Donja Lastva i Tivat) danas su bili pretvoreni u veliku likovnu galeriju gdje su djeca mogla da razgledaju i kupe radove svojih drugara i tako pomognu ovu humanitarnu akciju.

Djeca-djeci

Veliko BRAVO humanim i posvećenim roditeljima, djeci čistog srca i sjajnom kolektivu JPU „Bambi” Tivat koji je organizovao i učestvovao u humanitarnoj likovnoj izložbi “Djeca-djeci”.

Djeca-djeci

“U toj akciji prikupljana su sredstva za liječenje dječaka Maksima Đukića iz Berana a sakupljeno je 1464,1eura. Izrazito sam ponosna na svoj kolektiv, mališane i roditelje, jer nijedna akcija ne bi bila ostvarena bez njihove dobre volje i angažmana. Još jednom hvala svima jer smo pokazali koliko imamo razvijenu svijest da pomažemo drugima i da upravo tim vrijednostima učimo i naše najmlađe”, poručila je direktorica dr Jelena Perunović-Samardžić.

Najčitanije