7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Wine & Dine večeri u Conte restoranu: nezaboravno putovanje kroz ukuse i note

Autentičan hotel i restoran “Conte” iz Perasta koji čuva kulinarsko nasleđe kroz gastronomsku ponudu mediteranskih specijaliteta, tradicionalno organizuje “Wine & Dine” večeri, na kojima gostuju uspješni kuvari i vinari iz regiona i svijeta.

“Wine & Dine”  večeri za druženja uz pažljivo uparivanje vina i delicija na sedam sljedova, zakazane su za 1. i 2. mart 2024. god, s početkom u 20 časova. Ovim večerima poseban šarm daje ambijent, kako baroknog Perasta tako i samog hotela i restorana Conte koji uživa zaštitu objekta od istorijskog značaja.

Conte Perast

Izuzetni kulinarski specijaliteti osmišljeni za ovaj događaj su djelo zlatnog kuvara Hrvatske – chefa Zlatka Marinovića Noštroma, uz asistenciju nagrađivanog mladog kuvara Stipe Marinovića. Noštromo koji već tradicionalno gostuje u Conte restoranu, a iskreni je zaljubljenik u mediteransku kuhinju i gastropisac, koji je svoj život posvetio istraživanju zaboravljenih ukusa i mirisa.

Večeru od sedam sljedova će pratiti vrhunska vina vinarije Dalvina iz Makedonije. Vinarija Dalvina i njeni vinogradi nalaze se u dolini Strumešnice, u strumičko-radoviškom vinskom regionu jugoistočne Makedonije. Okruženi planinama, na prosječnoj nadmorskoj visini od 280m, ove vinograde obavija mediteranska klima, pa sa oko 210 sunčanih dana godišnje ovaj kraj rađa zdravo grožđe, od koga se prave odlična vina snažnih ukusa i bogatih aroma.

Conte Perast

Da štimung bude na zaista visokom nivou pobrinuće se hrvatska klapa Cambi i makedonski bend Syntesis.

Pridružite nam se u ovoj jedinstvenoj gastronomskoj avanturi koja će zadovoljiti sva čula. Očekujte nezaboravan doživljaj pun ukusa, elegancije i uživanja. Vidimo se na mjestu gde se sjajna vina susrijeću sa izvanrednim jelima i notama, u savršenom ambijentu.

Conte Perast

Poklon popust na smještaj od 20% za sve goste restorana u vrijeme trajanja Wine & Dine!

Za više informacija i rezervacije možete pogledati našu web stranicu http://www.hotelconte.me, pozvati nas na +382 67 257 387, ili nam poslati poruku na društvene mreže Hotel Restaurant Conte (FacebookInstagramLinkedIn).

Najčitanije