9.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Za sanaciju udarnih rupa na sobraćajnicama Opštine Kotor nema zainteresovanih ponuđača

Prilagođavaju cijenu uslovima privrednih društava


Radnici angažovani preko Sekretarijata za investicije Opštine Kotor juče su djelimično sanirali udarne rupe na pravcu od “Volija” do “Kipsa” kroz Industrijsku zonu. Odavno planiraju da saniraju i put Kotor-Stoliv, međutim, kako kažu, nije bilo zainteresovanih ponuđača.

Svjesni su u Sekretarijatu za investicije važnosti rješavanja pitanja udarnih rupa na lokalnim putevima u Opštini Kotor, pogotovo na putnom pravcu od Stoliva do Peluzice, te mole građane i turiste za razumijevanje i strpljenje, s obzirom na činjenicu da ovaj problem nije jednostavan.

-Naime, Sekretarijat za investicije je već raspisivao tendere za izbor izvođača za saniranje udarnih rupa, međutim, slijedom više razloga (razuđenost opštine, jedinične cijene…) nije bilo zainteresovanih ponuđača. Zbog toga smo prinuđeni da se cijenom i uslovima prilagođavamo pojedinim  privrednim društvima. Očekujemo rješavanje problema udarnih rupa na potezu od Markovog Rta do Peluzice u narednim danima, s obzirom da je jedno od privrednih društava koje se bavi, između ostalog, i asfalterskim radovima, pristalo da izvrši saniranje, objasnio je za Boka news Ognjen Vukasović, sekretar Sekretarijata za investicije.

Sanacija udarnih rupa na pravcu od Volija do Kipsa kroz Industrijsku zonu obavlja se u saradnji sa drugim privrednim društvom.

/M.D.P./

Najčitanije