21 C
Kotor

Slušaj online radio

Zahvalnice uspješnim mladim kik bokserkama

Sa prijema

Potpredsjednik opštine Tivat dr Andrija Petković uručio je zahvalnice mladim tivatskim sportistkinjama Sofiji (11) i Đorđi (10) Pean, za izuzetne rezultate koje postižu.  Sofia i Đorđa članice su Kik boks kluba “Rebel” iz Tivta, podjednako uspješne u kik boksu, brazilskoj džiju džici i džudou. Prvakinje su Balkana u kik boksu i po rječima njihovog trenera i predsjednika kluba “Rebel” Boška Pavićevića, jedne od malobrojnih takmičarki ovog uzrasta u Crnoj Gori. Medalje osvajaju na regionalnim i evropskim takmičenjima u sva tri pomenuta borilačka sporta.

“Ja vam od srca čestitam na ovim impresivnim rezultatima i na posvećenosti sportu uz želju da osvojite još mnogo važnih i velikih nagrada” – istakao je potpredsjednik Petković. On je naglasio da je posebno važno podržavati i podsticati mlade uspješne tivatske sportiste i stvoriti im što bolje uslove za svakodnevni rad i takmičenja. “Mladim sportistima bi morali posvetiti posebnu pažnju i dodatno podržati svaki njihov uspjeh” – naglasio je Petković.

Sestre Pean će krajem marta učestvovati na Svjetskom kupu u kik boksu koje se održava u Italiji i nadaju se dobrim rezultatima. Na pitanje o tome kojim borilačkim sportom bi se voljele baviti u budućnosti, u glas odgovaraju – MMA.

Najčitanije