17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Pomorski fakultet Kotor na “Danu otvorenih vrata” Univerziteta Crne Gore

Pomorski fakultet Kotor – foto UCG

U Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru danas se održava „Dan otvorenih vrata“ u organizaciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje i Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore. Zajedno sa drugim univerzitetskim jedinicama, brojim maturantima iz svih crnogorskih opština predstavlja se i Pomorski fakultet Kotor.

Bogato i interesantno uređen štand Fakulteta privlači pažnju velikog broja srednjoškolaca završne godine i drugih gostiju koji ovu priliku koriste da se informišu o mogućnostima studiranja, različitim studijskim programima koji se na našem Fakultetu nude i realizuju, kao i mogućnostima budućeg zaposlenja.

Pomorski fakultet Kotor – foto UCG

Veliku ulogu u pripremi i predstavljanju Fakulteta odigrali su naši pripravnici, aktivni i svršeni studenti, koji su prisutnima i posjetiocima predstavljali i mogućnosti koju ova vrsta visokoškolskog obrazovanja nudi, ali i svoja lična iskustva, poručuju sa Pomorskog fakulteta.

Na štandu će tokom dana biti prisutni i profesori i saradnici Fakulteta, koji će biti na raspolaganju za sve dalje informacije i neposredni kontakt sa budućim studentima. Svi zajedno, uz dobro raspoloženje, koriste i ovu priliku da maturantima detaljnije prezentiraju Pomorski fakultet Kotor i sve što on predstavlja i nudi kao savremena visokoobrazovna institucija koja obrazuje pomorski kadar po svjetskim standardima, kao i kadar za sve prateće službe pomorske privrede.

Najčitanije