18 C
Kotor

Slušaj online radio

Zimska čarolija – praznično paljenje svjetala u Luštica Bay

Zimski bazar . Luštica bay

Zimska čarolija u Luštica Bay počinje u nedelju 3. decembra do 15. januara – zimski iglo sa delicijama, praznična vrteška za najmlađe, fotografije sa Djeda Mrazom, atraktivni sadržaji poput božićnog bazara i koncerata, kreiraće upečatljivo iskustvo i sjećanje na najljepše praznike. Promenada Luštica Bay budi sva čula, od sjajnog novogodišnjeg vizuelnog identiteta i dekoracije koja se pali u nedelju 3. decembra (zbog vremenskih uslova, ovaj događaj je odgodjen sa 2. na 3. decembar), do savšenih ukusa francuskih vafla, vrućeg kakao napitka i medenjaka.

Agenda za ovaj dan je sledeća:

  • Zimski bazar rukotvorina od 14:00 do 18:00 časova na Promenadi.
  • Đurđa i Bbend – Muzika uživo od 15:00 do 18:00 časova na Amfiteatru
  • Paljenje novogodišnje dekoracije u destinaciji u 17:00 časova .

Dječji program:

  • Praznični Arts and Crafts od 11:00 časova na Amfiteatru. Otvoreno za sve posjetioce.
  • Novogodišnja Potraga od 13:00 časova, mjesto okupljanja na Amfiteatru. Otvoreno za sve posjetioce
Lustica Bay

Zimski bazar rukotvorina postao je jedan od omiljenih sadržaja na destinaciji, a ovog vikenda će se predstaviti majstori rukotvorina i umjetnici koji kreiraju ukrase za jelke, praznične svijeće od voska, šoljice od gline, najljepše modne komade za bebe, torbe i nakit do kristala, aksesoare za kosu, itd.

Iglo inspirisan tradicionalnim zimskim marketima evropskih prijestonica, omiljeno je mjesto susreta na promenadi – uživanje u slatkim poslasticama poput tradicionalnih bredela (elsaških Božićnih kolačića) i autentičnih evropskih kolača, a tu su i domaće delicije. Probajte dekadentno bogati foie gras u stilu Alsace (senzacionalni zimski ukus).

Najčitanije