19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Zimski kalendara hotela Regent u znaku posebnih događaja…

Bundeve za osmijeh

Hotel Regent Porto Montenegro za nastupajuće zimske mjesece pripremio je tradicionalni kalendar događaja i posebne gastronomske ponude.

Oslikavanje bundeva u subotu 30.oktobra biće organizovano u bašti restorana Gourmet Corner. Najljepše bundeve najmlađih učesnika ove kreativne sesije biće izložene na vidnim mjestima hotela Regent u danima nakon.

Oktobar odjavljuje kostimirana žurka za odrasle za vrlo popularnu “Noć vještica” u Library Bar-u 31.oktobra. Mjesec novembar donosi sedmu “Yu veče” 29.novembra takođe u Library bar-u.

Noć vještica - Porto Montenegro
Noć vještica – Porto Montenegro

Glamurozni decembar biće u znaku trećeg Regentovog donatorskog bala i novogodišnje gala večere u Murano restoranu sa 5 gangova i klasičnom muzikom uživo. Božićni bazar 18. i 19.decembra, 25. i 26.decembra te božićni ručkovi 25.decembra i 7.januara ostaju simbolika hotela Regent tokom “blagih dana”.

“Kolači i torte od maginja tokom novembra, dunja tokom decembra kao i kestenja tokom januara biće kraljice zimske ponude našeg Gourmet Cornera. Lijepo vrijeme prethodnog perioda smo pored posla iskoristili da bolje upoznamo krajolik Boke Kotorske te bogatstvo ukusa koje kriju strane okolnih brda. Veliko nam je zadovoljstvo da neke zanemarene namirnice inkorporiramo u našu poslastičarsku ponudu.” Izjavio je Marko Živković, zamjenik izvršnog šefa kuhinje hotela Regent.

Regentov Božićni bazar 2019.

Novi zimski jelovnik restorana Gourmet Corner i bogata ponuda toplih napitaka pored jedinstvenih kolača oduševiće i one sa najrazmaženijim čulom ukusa: bijela kafa sa ukusom bundeve, “hot toddy” piće sa džinom ili viskijem, španska kafa i “café royal” napitak su stalna postavka dok je lista toplih napitaka tokom decembra i januara pojačana ponudom kuvanog vina koji se služi uz keks sa biberom i parmezanom. Kvalitetna uvertira u vikend dolazi u vidu Regent burgera i piva u Library bar-u po promotivnoj cijeni.

Najčitanije