16 C
Kotor

Slušaj online radio

Zimski red vožnje na moru, gratis karte za djecu

Hibridni brod Graciana foto Boka News

Kompanija Bella Boka od nedjelje 15. decembra uvodi zimski red vožnje javnog transporta na moru i hibridnim brodom Gracijanom povezaće, dva puta dnevno, u najveće gradove u zalivu – Herceg Novi, Tivat i Kotor.

Prvi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće sa Pina u devet ujutro, dok će se u suprotnom pravcu sa Škvera krenuti u deset ujutro.

– Prvi polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 11 časova, a iz Kotora u drugom smjeru od 12 sati i 15 minuta sa stanice u Gradskom parku. Drugi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće u 13.45, a iz Herceg Novog će se polaziti u suprotnom smjeru sat kasnije. Posljednji polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 15.45, a iz Kotora u suprotnom smjeru od 17 sati – saopšteno je iz Bella Boke.

Od Tivta do Novog karta će koštati četiri eura, od Novog do Perasta pet, a od Kotora do Novog šest i po eura, dok će od Kotora do Tivta putnici moći da stignu za pet eura. Uz zimski red vožnje u kompaniju su spremili i novogodišnje iznenađenje za najmlađe.

Tokom naredna tri vikenda, u sklopu novogodišnjeg programa u Tivtu, klizališta i Bazara, svake subote i nedjelje do kraja 2019. Gracijana će voziti besplatno djecu u pratnji roditelja od Herceg Novog, Perasta i Kotora do Tivta.

– Besplatne karte za djecu važe samo u pratnji roditelja, dok su za starije članove porodica cijene karata iste kao i za ostale putnike. Kao što smo više puta saopštavali, za narednu ljetnju sezonu planiramo da našu flotu pojačamo sa dva do tri nova ekološka broda sa najmodernijom tehnologijom i novim stanicama koje ćemo utvrditi nakon detaljnih analiza, osluškujući sugestije lokalnog stanovništva – zaključeno je u saopštenju.

Najčitanije