18 C
Kotor

Slušaj online radio

Drugi Regentov dobrotvorni bal – prikupljeno 20,520 € za Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama

Drugi Regentov dobrotvorni bal održan je u petak13. decembra 2019. godine, na kome je prikupljen iznos od 20,520 € koji će biti doniran Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, u cilju kompletnog opremanja senzorne sobe i prostorije za fizikalnu terapiju.

Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela u obraćanju zvanicama izjavio je:

„Večerašnjim Balom i Best of the Best ceremonijom dodjele nagrada, iskazujeno zahvalnost našim partnerima i zajednici kojoj pripadamo i imamo čast da zovemo svojim domom. Kada govorimo o veličini i broju stanovnika, Tivat zasigurno jeste mali grad, međutim skup raznolikosti mikroklima, tradicija i krajolika koji su se našli na jednom tako malom mjestu je i te kako impresivan. Vrlo brzo je izbrisao atribute poput „najmanjeg“ i „najmlađeg“ grada Bokokotorskog zaliva i ponosni smo što doprinosimo i promovišemo ga onakvim kakav jeste – jedinstvenim, ali i idiličnim kulturološkim, turističkim i jedriličarskim središtem. Čast nam je posvetiti ovaj Bal senzibilitetu njegovih ljudi, odajući priznanje njihovom osjećaju zajednice i fundamentalnim vrijednostima.“

Događaj su podržali Petit Geneve Petrovic najvećom pojedinačnom donacijom kao platinum sponzor, te Universal Capital Bank kao bronzani sponzor dok su vrijedne donacije su pristigle od kompanije “Adriatic Marinas” – Porto Montenegro, kompanija “MonteFish”, vinarije „Milović“, cvjećare „Happy Garden“, Free Jack, štamparije ,,Print All“, Zoran Radonjic Photography a Radio Televizija Crne Gore je glavni medijski partner.

Regent 2 fundraising

Prisutnima je bila dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje su prisutni imali mogućnost da kupe lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Evrope poput Regent Berlina i Kempinski Venecija dok su iskustva od 5 zvjezdica iz regiona donirali Esplanade Zagreb, Monte Mulini, Hotel Adriatic Rovinj, Grand Park Rovinj, Intercontinental Ljubljana, Hyatt Regency Belgrade, Hilton Dubrovnik, One & Only PortoNovi, Plaza Tirana, hotel Regent and Porto Montenegro. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola – lozova uključena su u cjelokupan iznos donacije.

 “Zahvaljujem se na ovako divnoj večeri koja nas je okupila oko plemenitog cilja. Počastvovana sam što ste za ovogodišnju ediciju bala izabrali Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu. Dnevni centar predstavlja veoma važan projekat kojim će se obezbjediti kvalitetni servisi, briga i rad sa djecom sa teškoćama u razvoju, te će prikupljeni novac biti iskorišćen ka unaprijeđenju cjelokupne usluge i brige kroz kompletno opremanje senzorne sobe i prostora za fizikalnu terapiju Dnevnog centra.” ovim povodom izjavila je Nataša Lutovac, predsjednica upravnog odbora Dnevnog centra

Veče su uveličali gitarski duo Nikčević & Bulatović i grupa ‘‘The Grupa,, zajedno sa plesnom postavom emisije „Ples sa zvijezdama“ iz Hrvatske.

Regent 2 fundraising

U okviru “Best of the Best” godišnje ceremonije, menadžment hotela Regent nagradio je najbolje partnere tokom 2019.godine i to Adriatic Marinas kao najboljeg regionalnog korporativnog partnera, „Roche“ kao kategoriji najboljeg međunarodnog korporativnog partnera kongresnog turizma. Za najboljeg partnera iz domena segmenta vladinih, nevladinih i diplomatskih misija izabrana je Ambasada SADa, a „Talas M“ izabran za najboljeg MICE partnera a agencija „Calvados“ kao partner iz domena odmorišnog turizma. U kategoriji štampanih medija nagrađen je magazin The Collection dok je MyGuide portal prepoznat kao najbolji elektronski medij za proteklu godinu.

Najčitanije