10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

2. Memorijalni bućarski turnir Anđelko Stjepčević – B.K. Palma pobjednik

Na zogovima u Donjoj Lastvi danas je odigran 2.Memorijalni bućarski turnir Anđelko Stjepčević u spomen na istaknutog tivatskog bućarskog i sportskog radnika i jednog od osnivača BK “Palma” koji ove godine slavi 51 godinu postojanja.

Turnir je otvorio sportski novinar Dragan Popadić koji je podsjetio na ogroman doprinos Anđelka Stjepčevića na razvoj bućarskok sporta u Tivtu i Crnoj Gori.

Na turniru učestvovalo sedam ekipa. Pobjednik je ekipa Palme iz Donje Lastve, drugo mjesto pripalo je mladim igračima Palme II do su treći bili bućari ekipe Maine iz Budve, četvrto Bahusu, peto hercegnovskom Valu, šesto Gornjoj Lastvi i sedmo Kalimanjcu.

Podsjetimo, BK “Palma” prošle godine je proslavila 50 godina postojanja, tom prilikom organizovana je multimedijalna izložba, iz štampe je izašla knjiga o klubu i snimljen je dokumentarni film 50 godina BK Palma – više od igre.

Podsječamo, kako je bilo na otvaranju multimedijalne izložbe o BK Palma čiji članovi su postigli značajne rezultate na svjetskim i evropskim takmičenjima…

 

Najčitanije