21 C
Kotor

Slušaj online radio

H. Novi – Novogodišnji bazar na Trgu Nikole Đurkovića

Herceg Novi
Herceg Novi

Novogodišnji bazar, koji organizuju Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu upravu Opštine Herceg-Novi i hercegnovske nevladine organizacije, počinje danas (utorak, 22. decembra) u 16,30 sati na Trgu Nikole Đurkovića. Bazar će trajati do 30 decembra.

Od glavnog trga do Gradske kafane biće postavljeni štandovi na kojima će novski kreativci i proizvođači predstavljati i prodavati svoje radove i proizvode.

Herceg Novi
Herceg Novi

U četvrtak, 24. decembra, od 17 sati na Trgu će biti održan Božićni koncert podmlatka Gradske muzike, dok je u subotu, 26. decembra, planirana je prodajna izložba radova djece iz Osnovne škole „Dašo Pavičić“.

Dio prihoda bazara i izložbe ići će u humanitarne svrhe, a odluku o tome ko će dobiti pomoć donijeće izlagači, po završetku bazara.

Herceg Novi
Herceg Novi

U organizaciji Novogodišnjeg bazara učestvuju, pored Sekretarijata i nevladinog sektora, djeca iz Osnovne škole „Dašo Pavičić“ i vrtića „Naša radost“ i njihovi roditelji, Gradska muzika i Volonterski centar Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“.

Najčitanije