25 C
Kotor

Slušaj online radio

Boka Kotorska – Predsjednici opština čestitke za Božić

Photo: Boka News
Photo: Boka News

Kotor

U ime Opštine Kotor i svoje lično, svim vjernicima rimokatoličke vjerospovijesti srdačno čestitam predstojeće Božićne praznike.

Želim da Božić provedete u atmosferi radosti i ljubavi, okruženi porodicom i prijateljima, poštujući vjekovnu tradiciju našeg grada, u kojem praznike proslavljamo u međusobnom razumijevanju i uvažavanju.

Neka dani Božića, kao praznika radosti, nade, mira i zajedništva, donesu zdravlje, ljubav i slogu u vaše domove, obnavljajući vjeru u suštinske ljudske vrijednosti i nadu u bolje sjutra.

Sretan Božić i Nova 2016. godina!

Dr Aleksandar Stjepčević

U ime Skupštine Opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i vjernicima katoličke vjeroispovijesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

Nadam se da će i ovoga puta Božićni praznici sve ljude ispuniti ljubavlju i zajedništvom, te da će mir i radost prazničnih dana podstaknuti sve nas na međusobno poštovanje, toleranciju, povjerenje i razumijevanje.

Vrijednosti koje naš grad baštini iz svoje bogate tradicije dužni smo čuvati i njegovati, a to činimo i ovom prilikom želeći svima sretan Božić

Nikola Bukilica

Herceg-Novi

Predsjednica Opštine Herceg-Novi, Nataša Aćimović, i predsjednik Skupštine opštine Herceg-Novi, Andrija Radman, u ime lokalne uprave i svoje lično ime, čestitali su vjernicima katoličke vjeroispovijesti Božić:

-Sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti najsrdačnije čestitamo Božić i Božićne praznike, koji su simbol mira, blagostanja i razumjevanja.

Neka praznični dani budu motiv za vladavinu dobrote, pravde i ljubavi među ljudima, kako ovih dana, tako i cijele godine.

Srećan Božić!

Tivat 

Svima vama koji slavite Božić po gregorijanskom kalendaru, čestitamo predstojeće praznike, sa željom da ih provedete u blagostanju i zdravlju. Želimo da vam praznični dani budu ispunjeni spokojem, ljubavlju prema bližnjima i radošću. Neka vam najradosniji hrišćanski praznik donese međusobno poštovanje, razumjevanje i toleranciju, koji će nas podsjetiti na prave vrijednosti i doprinjeti da se razvijamo kao zdrava zajednica za sve građane.

Predsjednik Skupštine Opštine Tivat                                           Predsjednik Opštine Tivat            Krsto Bošković                                                                                     Ivan Novosel

Najčitanije