18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Fešta u čast kameliji

Kamelija Stoliv
Kamelija Stoliv

Tradicionalna „Fešta kamelija“ počet će izložbom aranžmana od cvijeta kamelije u petak 1.aprila u 19 u Muzeju grada Perasta. Izložba se može pogledati i u subotu 2.aprila do 15 sati.

Litetararna radionica u prirodi biće organizovana u subotu u 10 sati.

Centralna manifestacija biće održana u nedjelju 3. aprila s početkom u 11 sati, a planirani su svečano otvaranje, izložba aranžmana od kamelije, izložba likovnih i prezentacija literarnih radova, izbor najljepšeg đardina s kamelijama, izleti planinarskim stazama na Vrmac i u Gornji Stoliv (u 8 i 13 sati) i tradicionalna mušuljada.

Projekcija filma „Dama s kamelijama” biće u kinu „Boka” u utorak 12.aprila s početkom u 20 sati, a „Bal kamelija” s izborom dame kamelija planiran je u subotu 16.aprila.

„Miris muzike kamelija” – naziv je koncerta koji će u Crkvi svetog Duha biti održan u četvrtak 21.aprila s početkom u 19 sati.

„Camellia trophy” na programu je u nedjelju 24.aprila, a u planu su takmičenje ribara u drvenim barkama (6 sati), jedriličarska regata (10 sati), defile i trka veslača (11 sati), stručni skup o očuvanju drvenih barki (12 sati) i proglašenje najboljih i zabavni program (13 sati).

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije